info@taon.dk +45 24488480

Hydraulikkaggregat

Hos TAON Hydraulik produserer vi hydrauliske kraftpakker og -systemer. For rask levering har vi et bredt standardprogram som kan være utgangspunktet for en komplett løsning. Vi tilbyr levering av individuelle tilpassede hydrauliske stasjoner, men har også et bredt utvalg av ferdige enheter som står klare.


{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.DeliveryTimeText}}
{{product.DeliveryTimeText}}
{{product.DeliveryTimeText}}
{{text.PRODUCT_CATALOG_STOCK_HOME}} ( {{product.Stock}} {{product.UnitTitle}} )

Hydraulikkaggregat

TAON Hydraulik leverer hydrauliske pumpestasjoner i alle former og størrelser. Vi bygger skreddersydde løsninger etter kundens behov,
og vi har en rekke standard pumpeenheter klar for forsendelse. Vi gir alltid våre kunder råd, slik at de får den beste løsningen

for deres formål til riktig pris.

Elektrisk hydraulikkaggregat​​​​​

Industrielle, tilpassede pumpestasjoner er enheter som blir bygget i henhold til behovene til hver oppgave som skal løses. De kan bygges med skreddersydde tank, ventil oppsett, oljekjøler, sensorer og elektrisk kontroll og mye mer. De kan bygges med med en eller flere pumper.

Pumpetyper kan være vingepumper, utstyrpumper, stempelpumper. Selv om de blir bygget i henhold til spesifikke behov, prøver vi alltid å bruke så mange standardkomponenter som mulig, slik at vi kan holde kostnadene på riktig nivå.

Hydraulikkaggregat 12v /24v

Mobile Mini-Pumpestasjoner 12/24 Volt er små enheter med tank, pumpe og DC-motor, som kan monteres på lastebiler eller andre steder hvor det er tilgang til et batteri.

Enhetene kan være utstyrt med et antall ventiler for å styre flere funksjoner. Normalt brukes de til en eller to funksjoner. Maks. 3 kW motoreffekt.

 

 

Små Industrielle pumpestasjoner er små enheter med tank, pumpe, sentral bolck og AC-motor opp til 3 kW. De er hovedsakelig brukt for små automatiserings-oppgaver i industriell produksjon.

Enhetene kan være utstyrt med et antall ventiler for å styre flere funksjoner. De blir vanligvis brukt for en eller to funksjoner. Tilgjengelig med elektrisk kontroll og påbygningsventiler.

 

Hydraulikkaggregat bensin /diesel

Mobile Diesel / Bensin Pumpestasjoner er hydrauliske pumpestasjoner drevet av en diesel eller bensinmotor. Alle deler av pumpestasjonen er utformet for å gi maksimal ytelse, pålitelighet og mobilitet. I tillegg er enhetenes styrke, at de er støyredusert, temperaturbestandig og økonomisk. Dette gjør dem ideelle for bruk i urbane vedlikehold og faglig arbeid generelt.