info@taon.dk +45 24488480

Om oss

TAON Hydraulik tilbyr hydrauliske løsninger, komponenter og teknisk støtte for et bredt spekter av industrielle områder.
 

TAON er et ingeniørselskap, som spesialiserer seg på hydraulikk.

TAON Hydraulik Komponenter ble grunnlagt i 2009 med fokus på handel med hydrauliske ventiler og pumper. I dag er vi et selskap med et komplett utvalg av hydraulikk, som både selger komponenter og utvikler løsninger. Vi er spesialister på hydrauliske pumper, pumpestasjoner og totalløsninger. Likeledes selger vi komponenter og reservedeler over hele Skandinavia.

Hos TAON har vi fokus på samarbeid, fordi vi tror på, at det er den beste måten å oppnå et godt, langsiktig resultat. Vi drøfter gjerne, hvordan vi kan skape et optimalt oppsett for hver kunde. Hos oss blir du møtt av åpenhet og får ærlige svar på dine spørsmål.

Vårt fokus er å løse våre kunders behov optimalt i forhold til kvalitet, pris og service. Vi bestreber oss på å ha en optimal forsyningskjeden, hvor vi kjøper direkte fra produsenten. Våre leverandører, som har vært på markedet i mange år, er i stand til å tilby kvalitetsprodukter til gode priser, og samarbeidet gjør TAON i stand til å løse flere problemer ved å trekke på produsentens produktkunnskap.

Samarbeidet gir også våre kunder en rekke fordeler i form av kort leveringstid, perfeksjonerte produkter og stabil forsyning.